6 Comments

 1. Beatrice
  7/14/2016
  Reply

  Du är bäst, Jack! Höjdpunkten på hela veckan är när din pod äntligen är ute! Man vill bara ha mer! Du gör ett grymt bra jobb.

 2. Stefan Lind
  8/2/2016
  Reply

  Knifepoint Horror är också min favorit, helt klart. Berättelsen om mannen som hör ett mystiskt ljud i sin trappa en natt (Staircase) och den historia som följer på detta är verkligen bland det otäckaste som går att lyssna på. Trots att jag hade hört den på engelska först var den därefter riktigt läskig när ni valde att göra en svensk version (I trappan) i Creepypodden – och därefter har jag lyssnat på den engelska originalversionen igen, och igen. Och den är fortfarande skitläskig! 😀

  Annars gillar jag när det finns ursprungsmaterial som ljudklipp och liknande, bakgrundshistoria liksom, som ni väver in. Senaste avsnittet om Vermonts skogar till exempel var grymt bra, och jag har hört avsnittet om oförklarliga ljud många gånger. Fler lär det bli…

  Tack för en mycket bra podd!

 3. Rikard olsson
  2/18/2017
  Reply

  Av alla svenska poddar som är hela 3stycken vad jag vet, så är Creepypodden den absolut mest genomarbetade podden.
  Det märks att du anstränger dig och jag vete tusan hur du kan tjäna slantar på detta,
  Så jag vill tacka er för att ni fyller mina öron med distraktion när jag behöver det under tråkiga stunder av disk och städning eller dylikt..

 4. Kasper Moss
  6/28/2018
  Reply

  Har vi några favoritavsnitt från no sleep? Lyssnat en hel del men ibland är det bara för mycket.

  • Johan
   3/17/2019
   Reply

   Vet att jag är nästan ett år för sent, men om någon annan med samma fråga skulle stöta på detta inlägg så kan jag rekommendera S7E25 – helt klart ett av NSP bästa avsnitt. Över två timmar långt och endast en lång, fantastisk berättelse som lämnade mig med en dålig känsla i magen i flera dagar efteråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *