Creepypodden: Barn med svarta ögon

I dag kom det första avsnittet av min SR-podd om creepypasta ut. Här kan ni lyssna på avsnittet i sin helhet:

Har du hört talas om barn med svarta ögon? I det första avsnittet av Creepypodden bekantar vi oss med det skrämmande fenomenet – på balkongen, utanför dörren, och i skogen.

Barn med svarta ögon dök först upp på mejllistan ghost-discuss, i en berättelse skriven av reportern Brian Bethel. Sedan dess har fenomenet tagits på allvar av många, och upplevelser på temat har berättats av ännu fler. Det är dessa historier vi tar upp i det här avsnittet. Fler på samma tema hittar ni till exempel på Thought Catalog.

Men! Vi förser er också med varje historia separat, eftersom ni kanske bara vill dela med er av en av dem till era vänner.

Att komma hem från jobbet en sen kväll, och upptäcka att det står två barn ute på balkongen, kan vara obehagligt. Och det blir inte direkt lättare när man upptäcker att de har helt svarta ögon. Berättelsen läses av mig, och är skriven av cutiepa2t och publicerad på reddit.com/r/nosleep.

Det är aldrig kul att vänta i bilen på att ens föräldrar ska bli färdig med ärenden. Särskilt inte när man får sällskap av ett konstigt barn, som vill in i ens bil. Berättelsen läses av Emelie Rosenqvist, är skriven av signaturen BigTaco123 och publicerad på reddit.com/r/nosleep.

Hundar brukar vara bra på att märka när något är fel. Det kan vara en bra ide att akta sig om de börjar skälla mot ens ytterdörr mitt i natten. Berättelsen läses av Ludvig Josephson, och är skriven av nosleep2012 och publicerad på reddit.com/r/nosleep.

David gillar att åka ensam och tälta i skogen. Men när han upptäcker att han inte är ensam blir vistelsen betydligt mindre trevlig än planerat. Berättelsen läses av mig, är skriven av signaturen David och publicerad på bloggen Ghost Theory.

I nästa avsnitt stiftar vi bland annat bekantskap med en man som saknar sin döda flickvän – men plötsligt möter henne på ett sätt han inte riktigt önskat sig…

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Jack Skriven av:

3 kommentarer

 1. william östman
  juli 4
  Svara

  varför är så skrämmande för barn det låter konstiga,märkliga saker om snälla söta lekfulla men i skräck är så märkligaste sätt även i skräckfilmer och många historier allt i kulturen varför kand för

 2. anonym
  februari 19
  Svara

  kan man inte läsa detta avsnittets manus? har letat men jag hittar inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *