Creepypodden: Getmannen

I dag kom det tredje avsnittet av min SR-podd om creepypasta ut. Här kan ni lyssna på avsnittet i sin helhet:

Men! Vi förser er också med varje historia separat, eftersom ni kanske bara vill dela med er av en av dem till era vänner.

En talande katt i ett burkskrattigt teveprogram om roliga hemmavideos skrämmer livet ur folk på nätet. I avsnittets intro får du veta varför. Youtubeklippet i fråga ser du här (missa inte kommentarsfältet), och Anasis Goatman Story kan du läsa på engelska här.

När man tror en björn lufsar runt ens tält är det naturligt att vilja fly för sitt liv. Men vad ska man göra när man inser att det som stryker runt med en ute i skogen i själva verket är något mycket konstigare? Berättelsen läses av Doreen Kanter och är skriven av signaturen atbest och publicerad på reddit.com/r/nosleep. Musiken är gjord av Ludvig Josephson.

LÄS MER: Det finns något omänskligt söder om Seattle, om någon vill åka dit och leta efter det

Vissa av ens vänner är lite mer för sig själva, och inte så pratglada. Men ute kring lägerelden en sen kväll märks det extra tydligt när någon är lite mer tystlåten än vanligt… Berättelsen läses av Jack Werner och har en okänd författare, men publicerades på 4chan.org/x.

I nästa avsnitt ska vi höra berättelsen om ett barnprogram som, när ett gäng vuxna minns tillbaka tillsammans, visar sig ha varit betydligt konstigare än de som barn kunde förstå…

Övriga länkar:

Lyssna på första avsnittet, om barn med svarta ögon.
Lyssna på andra avsnittet, om döda människors konton på Facebook.
Prenumerera på podden på Itunes.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Jack Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *