Creepypodden: Spökkonton på Facebook

I dag kom det andra avsnittet av min SR-podd om creepypasta ut. Här kan ni lyssna på avsnittet i sin helhet:

Den nya tidens vandringssägner sprids på internet, och handlar om vad vi inte förstår oss på. Som till exempel spökkonton på Facebook.

Men! Vi förser er också med varje historia separat, eftersom ni kanske bara vill dela med er av en av dem till era vänner.

Nathans flickvän dog i en bilolycka. Ändå tycks hon säga: Finns i chatten… Berättelsen läses av Robert Barkman och är skriven av natesw och publicerad på reddit.com/r/nosleep.

LÄS MER: Det kommer chattmeddelanden från min döda flickväns Facebook.

Det var aldrig läskigt hemma när ens föräldrar var där och kunde lugna en. Men den här lilla pojken kan inte hitta sin mamma, trots att han hör hennes röst. Berättelsen läses av Caroline Bratt Pouron, och är skriven av bloggaren Saya in Underworld.

LÄS MER: Jag hörde mammas röst från övervåningen.

Att upptäcka att man sitter ensam kvar i en tunnelbanevagn kan vara lite skrämmande. Särskilt en sen kväll… Berättelsen läses av Ludvig Josephson, som också gjort musiken, och den är skriven av signaturen S.C. Donahue och publicerad på creepypasta.com.

I nästa avsnitt möter vi en märklig varelse som de senaste åren dykt upp i berättelse efter berättelse på nätet. Det handlar om en gestalt som tycks kunna byta skepnad, beroende på vilka den möter…

Övriga länkar:

Lyssna på förra avsnittet.
Prempa på Itunes.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Jack Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *