Creepypodden: Något härmar mammas röst

I dag kom det femte och för den här omgången sista avsnittet av min SR-podd om creepypasta ut. Här kan ni lyssna på avsnittet i sin helhet:

Men! Vi förser er också med varje historia separat, eftersom ni kanske bara vill dela med er av en av dem till era vänner.

När något skrapar med fingrarna på andra sidan ytterdörren och har en röst som låter precis som din mamma, vågar du öppna? Berättelsen läses av Caroline Bratt Pouron och är skriven av signaturen Chloe och publicerad på 4chan.org/x.

LÄS MER: Något härmade min mamma mitt i natten… och jag vet inte vad

När Jeremy börjar jobba på en bensinmack känner kollegerna omedelbart att något är fel. Frågan är om de någonsin ska hinna göra något åt det. Berättelsen läses av Emelie Rosenqvist och är skriven av powerhawkmash och publicerad på reddit.com/r/nosleep. Musiken är gjord av Ludvig Josephson.

Jaha, vänner. Detta var sista avsnittet av Creepypodden för denna första säsong. I höst, när vi har spelat in de fem kommande avsnitten, kommer nästa säsong.

Sedan då? Om det blir mer Creepypodden, efter nästa säsong, står skrivet i stjärnorna. Men ni lyssnare kan faktiskt påverka.

För det första, genom att tipsa era vänner om podden. Få dem att gilla den på Facebook, länka till avsnitten, dela enskilda historier som ni tycker särskilt mycket om eller vad som helst.

För det andra, genom att mejla Sveriges Radio och berätta att ni gillar Creepypodden. Mejla till poddredaktionen på podd (at) sverigesradio.se, eller direkt till ansvariga poddutgivaren ulf.reneland (at) sverigesradio.se.

Hoppas vi hörs igen!

Övriga länkar:

Lyssna på första avsnittet, om barn med svarta ögon.
Lyssna på andra avsnittet, om döda människors konton på Facebook.
Lyssna på tredje avsnittet, om getmannen.
Lyssna på fjärde avsnittet, om skrämmande barnprogram.
Prenumerera på podden på Itunes.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Jack Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *