Creepypodden: Det ryska sömnexperimentet

I dag kom det nionde avsnittet av min SR-podd om creepypasta ut.

Här kan ni läsa avsnittets manus.

Här kan ni lyssna på avsnittet i sin helhet:

Men! Vi förser er också med varje historia separat, eftersom ni kanske bara vill dela med er av en av dem till era vänner.

På en stor, ekande tom redaktion i 20-talets USA arbetar två män med att ta emot och sända vidare nattens nyheter. Så börjar det komma in telegram från den märkliga, avlägsna staden Xebico… Berättelsen läses av Jack Werner, är skriven av H. F Arnold, och finns publicerad bland annat på creepypasta.wikia.com.

En av nätets mest fruktansvärda klassiker handlar om hur ett gäng ryska forskare utsätter politiska fångar för hemska experiment, någon gång på 40-talet. Berättelsen läses av Ludvig Josephson, har en okänd författare och finns publicerad bland annat på creepypasta.wikia.com.

LÄS MER: Det ryska sömnexperimentet

Nästa – och för den här gången sista – avsnittet viger vi återigen helt och hållet åt en enda berättelse. Och det är den starkaste spökhistorien på nätet som jag själv någonsin läst.

Lyssna på första avsnittet, om barn med svarta ögon.
Lyssna på andra avsnittet, om döda människors konton på Facebook.
Lyssna på tredje avsnittet, om getmannen.
Lyssna på fjärde avsnittet, om skrämmande barnprogram.
Lyssna på femte avsnittet, om något som härmar din mammas röst.
Lyssna på sjätte avsnittet, om den leende mannen.
Lyssna på sjunde avsnittet, om spökhistorier från svenska skogar.
Lyssna på åttonde avsnittet, om ljud du inte kan höra.

Prenumerera på podden på Itunes.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Meta

Jack Skriven av:

En kommentar

  1. william östman
    juni 26
    Svara

    hej jack dem dära historierna är jaätte bra vieta sak jag hört i youtobe epic rap battles of creepypasta rysk sömnexprimenten mot nyken av sinnet nycken av sinnet är annan sort historia skriven av okänd författere den handlar om liknade sätt om ryska sömnexprimenten jag vet avslöjas i rappet dem 3 forskarna en av dem rigerar undlit veta varför nåntig om gudom som sa om djurisk lik som biben djävulen själv med dära gräsliga utseende rigerar hotfullt att göra för sömn helt knäpt va eller någon tror underjord inte äns gudar vad i hella fridens namn vad felet är som det skratta jäll mig som tror på mörk kraft sömn mera sömn vad i det är viktig för helsan få sömn jag kunde inte hålla mig för skratt vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *